Met behulp van ons Custom Product Platform kun jij jouw producten templaten. Dat wil zeggen dat je je product digitaliseert en er attributen als kleur, drukvlakken, foto- en textvlakken aan toekent. Daarnaast kun je de productietechniek middels een effect aangeven, denk aan borduring, lasergravuur of digital print. Door de templates krijgt de klant jouw product te zien en kan hij het product opmaken al naar gelang de opties die vastgelegd zijn.

Ben je een retailer, e-Commerce shop of online marktplaats dan kun je ook gebruik maken van onze reeds goed gevulde database aan templates, je kunt toegang krijgen tot aangesloten drukkerijen en kunt in contact komen met productleveranciers. Op dit moment zijn er duizenden producten getemplate en klaar voor gebruik. Mocht je hiervan gebruik willen maken dan zullen de webshop orders automatisch naar de juiste drukkerij gestuurd, geproduceerd en verzonden worden.

Producten aanmaken – Maak al jouw producttemplates aan in onze database om ze daarna te verkopen via je webshop. Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie:

Naam (Verplicht)

E-Mail (Verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Jouw bericht

Toegang tot de database om producten te templaten
vanaf € 274.- per maand

Hoe werkt het?

Online shops & retailers, marktplaatsen hebben toegang tot meer dan 50.000 templates, afkomstig van bekende leveranciers. De templates kunnen in elke website, webshop of social pagina geïntegreerd worden.

Jij zoekt de templates uit en wij zorgen er samen voor dat ze in de app geladen worden. Prijzen en condities regel je direct met de leverancier. De orders komen via ons bij de drukkerij terecht.

We kunnen 3D producten maken vanaf
€ 35.- per product

2D of 3D producten

Onze Producttemplating specialisten kunnen gave 3D producten voor je maken. Uit onafhankelijke bronnen blijkt dat een 360° view de conversie om 75% verhoogd. Bij producten met vooral ronde vormen is het zinvol om het product in 3D te templaten, daar dit voor de klant dan stukken duidelijker te personaliseren is.

2D producten kun je zelf aanmaken, wij geven je een training hiervoor en het kost je ongeveer 15 tot 20 minuten per product. Wij kunnen het ook doen, maar hebben dan wel beeldmateriaal, samples en drukafmetingen nodig.

Duizenden templates, pre-designs en Print on Demand producten

Start vandaag al met verkopen!

Met onze database en daarin reeds beschikbare producten kun je razendsnel aan de slag. Je hebt natuurlijk nog invloed op de templates en kunt aanpassingen hieraan doen.

Print on Demand is een grote trend momenteel. Omdat de productiebestanden al kant en klaar in het systeem staan is het niet meer nodig om voorraad te houden. Daarnaast bieden we bijvoorbeeld ook licenties van o.a. Disney aan. Je eigen designs kunnen natuurlijk ook aangemaakt worden.

Aangemaakte en beschikbare templates

2D producten: 30 Duizend
3D producten: 20 Duizend
Print on Demand producten: 27 Duizend

.

Prijzen

Wederverkoper

274Maand
 • Toegang tot duizenden templates, Pre-Designs, Print on Demand producten
 • Bestaande producten veranderen
 • Applicatie in je shop om producten te tonen*
 • Incl. Order Manager Light

Eigen producten

274Maand
 • Eigen 2D producten, Pre-Designs, Print on Demand Produkte aanmaken
 • Alle templating opties
 • Applicatie in je shop om producten te tonen*
 • Incl. Order Manager Light

3D Producten

35Product
 • Wij moeten de foto’s maken € 7 extra
 • Wij configureren het product € 14 extra
 • Wij maken batch templates voor Print Outputs € 35 extra

*Prijs van licentie voor 1 website

.

Voorbeelden

Teddy als 3D product
Gepersonaliseerde damessschoen
Kinderboek waar de naam op meerdere pagina’s terugkomt
Meer voorbeelden hier!

.